Ad

Will Huawei phones will end up After Google/Trump banned?

Will Huawei phones will end up After Google/Trump banned?

US tech-giant Google has cut Chinese medium firm Huawei faraway from some updates to the mechanical man package. The surprising development came when the Trump administration supplementary Huawei to an inventory of corporations that yank corporations cannot trade with unless they need a license.

 In a statement, Google aforementioned it absolutely was:

 "complying with the order and reviewing the implications".

 Huawei has addressed the uncertainty and answered a number of queries rising within the minds of users following Google’s restriction.


Here are a number of doubts that the Chinese medium firm has processed.

Question 1:

can this have a bearing on Huawei's existing sales? what quantity of an impact will this wear CBG's world business?

Answer 1:

 Huawei can still give security updates and after-sales services to any or all existing Huawei and Honor smartphone and pill merchandise, covering people who are oversubscribed which are still available globally. 

Question 2:

 can this suspension of business with Google have a bearing on Huawei's business in China? 

Answer 2: 

No.

Question 3:

 can individuals be able to continue victimization Google services like Google Play and Gmail on their Huawei phones? 

Answer 3:

 The merchandise we've got oversubscribed and presently sell won't be affected. you'll be able to continue victimization these services as you ordinarily would. 

Question 4:

 can this have an effect on the regular use of Huawei phones? 

Answer 4:

The merchandise we've got oversubscribed and presently sell won't be affected. you'll be able to use them as you ordinarily would. 

Question 5:

 can Huawei phones be able to receive mechanical man updates? 

Answer 5:

 we'll continue providing updates for Huawei EMUI

Question 6:

 can individuals still be able to update their Google apps? 

Answer 6:

 Affirmative. 

Question 7:

 can Huawei phones support mechanical man Q? 

Answer 7:

 additional details are going to be free in future system upgrade notifications. 

Question 8:

can individuals still be able to update non-Google apps? 

Answer 8:

affirmative, non-Google apps won't be affected. 

Question 9:

 will Huawei smartphones still receive Google security patches? 

Answer 9:

Affirmative.

No comments:

Theme images by fpm. Powered by Blogger.